Nieuws Groep 1-2

03

Met de kinderen van groep 1 t/m 4 zijn we naar zorgcentrum ' t Hamrik geweest om samen met de bewoners aan onze lampions te werken. We werden eerst verrast met een pakje drinken en koekjes. Daarna gingen we aan de slag; jong en oud zaten uiteraard door elkaar. En zo te zien hadden ze ook wel gespreksstof. Ze moesten o.a. papier plakken, maar sommige kleuters plakten te grote stukken. Daar werden ze wel op aan gesproken. Een jongetje zei tegen een bewoonster: "Wel knap dat jij dat ook kan". Hij vond het wel makkelijk dat zij zijn werk deed.....
Aan het einde van de ochtend waren we pas weer terug op school. Iedereen heeft het erg gezellig gevonden. Alleen was er nog een vraag waarom er bijna alleen oma's waren? "Tja, ik denk dat",......... "Oooh wacht, dit wil ik niet horen", riep een meisje. "Dit is vast een zielig verhaal", en ze deed haar handen voor de oren. Op dat moment hadden de andere kleuters het ook door; de opa's zijn misschien al wel overleden. (De kleuters gebruikten trouwens een ander woord). De activiteitenbegeleidster liet nog weten dat ook de bewoners hadden genoten.

Bovenschoolse organisatie